”Heillä on kokenut valmentaja” – Mestarien liiga -valmentaja autuaan tietämätön vastustajan tuoreimmista käänteistä

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan neljännesvälieräparit arvottiin maanantaina Sveitsin Nyonissa. Ensimmäisen pudotuspelikierroksen varsinainen helmi on Barcelonan ja PSG:n kohtaaminen, mutta viihdyttävää kohtaamista on odotettavissa myös Sevillan ja Borussia Dortmundin mittelöstä.

Sevillan päävalmentaja Julen Lopetegui kommentoi arvontatulosta medialle lehdistötilaisuudessa totutun kohteliaaseen tapaan. Yllättävää kuitenkin oli, että Lopeteguilta oli mennyt tyystin ohi, että Dortmund oli vaihtanut valmentajaa sunnuntai-iltapäivänä.

– Pelaamme loistavaa joukkuetta vastaan. Dortmund on yksi Saksan ja Euroopan historiallisimmista joukkueista. Dortmund on nopea joukkue, jolla on teknisiä ja fyysisiä pelaajia, sekä kokenut valmentaja. Meidän on tehtävä loistavaa työtä päästäksemme jatkoon, Lopetegui totesi.

Kokeneella valmentajalla Lopetegui tarkoitti epäilemättä sveitsiläistä Lucien Favrea, joka oli valmentanut Dortmundia kahden ja puolen vuoden ajan, ja aiemmin urallaan muun muassa Borussia Mönchengladbachia ja ranskalaista Niceä. 63-vuotias Favre sai kuitenkin seuraltaan lähtöpassit sen jälkeen, kun Dortmund hävisi lauantaina Bundesliigan sarjanousija Stuttgartille maalein 1-5.

Favren tilalle päävalmentajaksi nimettiin 38-vuotias Edin Terzic, joka toimi aiemmin Favren valmennustiimin jäsenenä. Päävalmentajan paikka on Terzicin koko valmentajauran ensimmäinen.

Pudotuspelien ensimmäinen kierros pelataan helmi-maaliskuussa 16. helmikuuta alkaen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.