Ilves hankki puolustajan Veikkausliiga-nousijan riveistä

© Kuva: Juha Tamminen

Ilves on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen laitapuolustaja Tuomas Ollilan kanssa.

Ollila, 20, siirtyy Ilvekseen Kotkan Työväen Palloilijoista, jota hän edusti kahden kauden aikana 43 ottelussa. Päättyneellä kaudella hän pelasi Ykkösessä 12 ottelua ja KTP nousi karsintojen kautta Veikkausliigaan, mutta Ollilan kausi päättyi jo syyskuussa olkapäävammaan.

Aiemmin urallaan Ollila on edustanut myös Käpylän Palloa ja Helsingin Jalkapalloklubia, jossa hän pelasi enimmäkseen reservijoukkue Klubi 04:n riveissä.

– Olemme jo jonkin aikaa seuranneet hänen kehitystään. Tuomas on nopea vasenjalkainen laitapakki tai wing back. Hänellä on myös erinomainen nopeuskestävyys eli hän jaksaa tehdä töitä vahvasti molempiin suuntiin. Häneltä löytyy myös erilaisia kombinaatioita vastustajien ohittamiseen laidalla ja hän antaa laadukkaita keskityksiä. Lisäksi hän on tunnollinen työntekijä, joka haluaa kehittyä urallaan eteenpäin, kuvailee Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss tamperelaisseuran sivuilla.

– Olin kolme kautta pelannut Ykkösessä, joten nyt oli aika ottaa seuraava askel eteenpäin. Ilves osoitti paljon kiinnostusta ja agenttini kanssa mietittiin, että Ilves on paras vaihtoehto uralleni tässä vaiheessa. Olin jonkin verran Ilveksen pelejä seurannutkin ja mielestäni sovin hyvin joukkueen taktiikkaan ja pelityyliin. Olin kuullut Ilveksestä paljon hyvää ja keskusteltuani Jallun kanssa, vahvistui halu Tampereelle siirtymisestä, taustoittaa Ollila.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.