Manchester City on liittymässä mukaan kilpailuun Borussia Dortmundin tähtihyökkääjästä Erling Braut Hålandista, kertoo The Times.

Norjan maajoukkuekärki siirtyi Dortmundiin viime tammikuussa RB Salzburgista, ja jälki on ollut huimaa. Håland, 20, on tehnyt saksalaisseuralle 32 ottelussa yhteensä 33 maalia.

Hålandin sopimuksessa on 75 miljoonan euron ulosostoklausuuli, mutta se astuu voimaan vasta kesällä 2022. Kuluvan kauden jälkeen Dortmund vaatisi hänestä todennäköisesti isompaa summaa, jos Håland haluaisi lähteä.

Manchester City etsii parhaillaan uutta hyökkääjää ensi kesän siirtoikkunaa ajatellen. Cityn kaikkien aikojen maalintekijän Sergio Agüeron sopimus päättyy tämän kauden jälkeen. Argentiinalaishyökkääjä on pystynyt pelaamaan tällä kaudella loukkaantumisten takia vain viisi ottelua

Hålandin perässä ovat myös muun muassa Real Madrid ja Manchester United, joka tavoitteli häntä myös vuosi sitten. Manchesterin seurojen harmiksi Hålandin edustajana toimii kiistelty pelaaja-agentti Mino Raiola, jolla ei ole varsinaisesti hyvät välit kumpaankaan seuraan.