Valioliiga
Leicester – Brighton
Sunnuntai 13.12. klo 21:15

Valioliigakierros päätetään King Power Stadiumilla, missä sarjan kärkipäässä paikkansa sementoinut Leicester isännöi ynnämuut -osastolle juuttunutta Brightonia. Joissain osissa Englantia rajoitettu määrä katsojia on jo päässyt nauttimaan paikan päälle jalkapallosta, mutta Leicester ei kuulu vielä näihin joukkueisiin. Lehterit pysyvät siis tyhjinä.

Leicesterin syksy on ollut hyvä: Valioliigassa ollaan neljäntenä ja Eurooppa-liigan lohkosta heilahdettiin jatkoon liehuvin lipuin. Poissaolot ovat hieman kiusanneet Brendan Rodgersia ja tälläkään kertaa ei aivan optimilla päästä liikkeelle, mutta huipputärkeän Wilfred Ndidin pitäisi olla sunnuntaina avauksessa. Leicester pystyy aika ajoin ilmiömäisiin harppuunahyökkäyksiin ja nämä ovat olleet monen vastustajan turma.

Brighton on epäilemättä pelannut tulosriviään paremmin, mutta joukkueen viimeistely on kehnolla tasolla ja välillä Graham Potterin suojateilla on ollut epäonneakin. Potter kaipaisi Adam Lallanaa kehiin ja ennen kokoonpanon selviämistä useammankin jalkapallosoturin pelikuntoa joudutaan testailemaan. Paineet Brightonissa ovat noususuunnassa, sillä ajoittain hyvistä esityksistä huolimatta viimeiseen yhdeksään peliin joukkueella on yksi voitto – jalkapallo on tulosurheilua.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka Brightonissa on lunastamattomia lupauksia, tässä ottelussa se tulee olemaan haastaja. Leicester voittaa ottelun laskennallisesti vähintään joka toinen kerta ja vetosuositukseen on vain yksi vaihtoehto: Leicester voittaa ottelun kertoimella 2,13.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO