Arjen Robben lopetti ammattilaisuransa keväällä 2019. Robben ehti olla eläkkeellä vuoden ajan, kunnes solmi pelaajasopimuksen kasvattajaseuransa Groningenin kanssa kesällä.

Robbenin syyskausi Groningenin riveissä on ollut haastava. Hollantilaislegenda on kärsinyt jatkuvista loukkaantumisista ja on pelannut vain muutamassa ottelussa.

Robben on parhaillaan loukkaantunut ja harkitsee, loppuuko ura kesken kauden, vai jatkuuko ura vielä keväälle saakka. Robben kertoi menettäneensä energiansa viime viikkojen aikana.

– Odotan vain palaavani pelikentille. Minulla on ollut paljon vastoinkäymisiä. Tiesin, että luvassa olisi vaikea kausi ja samalla hieno haaste. Totta puhuen olen menettänyt energiani viime viikkojen aikana ja luonnollisesti kroppani pyytää uran lopettamista.

– Silti joku hiljainen ääni päässäni estää minua lopettamasta. Urani loppui jo kerran. Tämä vuosi on pelkkää bonusta. Jos kaikki onnistuu ensi vuonnakin, olisi se upeaa, Robben totesi Sky Sportsille.

36-vuotias Robben muistetaan parhaiten ajastaan Bayern Münchenissä. Robben pelasi Bayernissa kymmenen vuoden aikana 309 ottelussa, joissa syntyi 144 maalia.