Valioliiga
Manchester United – Manchester City
Lauantai 12.12. klo 19:30

Lauantain teemana ovat siis derbyt. Madridin paikallisen käsiteltyämme siirrytään Manchesterin derbyyn. Lisäksi lauantaina pelataan West Midlandsin derby Wolverhamptonin ja Aston Villan välillä, mutta näiden välinen rivalry on tuoreempi kehitelmä ja hyvin pinnallinen verrattuna edellä mainittuihin.

Veikkaa Manchesterin derbyn voittaja oikein ja tienaa 50€

Manchester United tulee tähän otteluun pettymys niskassaan, sillä viikolla kärsitty tappio RB Leipzigille sinkosi punaiset ulos Mestarien liigan jatkopeleistä. Unitedin syksyyn on mahtunut sekä huippuja että aallonpohjia – tasoa ei ole todellakaan saatu pidettyä yllä koko aikaa. Manchester Unitedista onkin tullut Euroopan mittakaavalla kakkoskorin joukkue. Pelaajatilanne joukkueella paranee koko ajan: epävarmoja tapauksia ovat vain Anthony Martial sekä Edinson Cavani. Paul Pogba saattaa olla taustakähinöitten takia poissa avauksesta.

Cityssä katsotaan lauantaina Ilkay Gündoganin ja Eric Garcian pelikunnot. Sergio Aguero palasi viikolla peleihin ryminällä, mutta ei ole avauksessa tässä pelissä. Pep Guardiola olisi varmasti toivonut joukkueelleen laadukkaampaa alkukautta, sillä Valioliigassa City on näyttänyt tavalliselta kuolevaiselta huolimatta viime kierrosten kliinisistä otteista. Mestarien liigan lohkossa City puolestaan onnistui ja kaatoi viikolla Marseillen selkeästi 3-0.

Lyö vetoa ottelusta:

Cityn suosikkiasemaa on hieman liioiteltu markkinoilla, mutta vedollinen juju löytyy maalimääristä. Molempien joukkueiden myllyt pystyvät tuottamaan tarpeeksi paikkoja, jotta illalla nähdään viihdyttävä ottelu. Vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,64.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO