Manchesterin derby ei tarjonnut draamaa – mutta sitten Paul Pogba avasi suunsa somessa: ”Puhu totuudenmukaisesti tai pysy hiljaa”

© Kuva: Getty Images

Manchester United ja Manchester City kohtasivat derbyssä Valioliigassa lauantaina.

Itse ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin, eikä peli jäänyt historiankirjoihin yhtenä ikimuistoisimmista Manchesterin paikallispeleistä.

Yksi merkittävimmistä asioista oli kuitenkin se, että kohun keskellä ollut Paul Pogba pelasi täydet minuutit Unitedin keskikentällä. Ranskalaistähden agentti Mino Raiola väitti aiemmin julkisesti, että Pogba on tyytymätön oloonsa Unitedissa, ja että Pogban kohdalla siirto muualle voisi olla nyt oikea ratkaisu.

Manchesterin derbyn jälkeen huomion pelistä veikin Pogba, joka otti ensimmäistä kertaa itse julkisesti kantaa koko aiheeseen. Mutta kenelle Pogba sosiaalisessa mediassa oikein puhui?

Pogba kirjoitti Instagram-tililleen seuraavan päivityksen:

− Olen aina taistellut Manchester Unitedin, joukkuekaverieni ja fanien puolesta. ”Blaa blaa” ei ole tärkeää.

− Tulevaisuus on kaukana, tämä päivä on se, joka merkitsee. Olen 1000-prosenttisesti omistautunut. Olemme vahvoja yhdessä.

− Kaikki on selvää minun ja seuran välillä, se asia ei koskaan muutu. Kun ei tiedä, mitä seuran sisällä tapahtuu, ei pidä puhua.

− Puhu totuudenmukaisesti tai pysy hiljaa.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Paul Labile Pogba (@paulpogba)