Mieletön hattutemppu seitsemän maalin trillerissä – Mestarien liigan ensikertalaiselle jättipettymys

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigassa tarjoiltiin keskiviikkona viihdettä koko rahan edestä, kun RB Leipzig voitti Başakşehirin lukemin 4-3.

Leipzig karkasi ensin kahden maalin karkumatkalle Youssouf Poulsenin kimmokemaalilla ja Nordi Mukielen osumalla, mutta sitten alkoi İrfan Kahvecin show.

Başakşehir iski avausjakson loppuhetkillä kavennuksen, kun Kahveci latasi pallon sisään rangaistusalueen tuntumasta suoraan Edin Viscan matalasta kulmapotkusta.

Dani Olmo kasvatti Leipzigin johtoa reilun tunnin kohdalla juonikkaan kuvion päätteeksi, mutta Kahvecilla oli vielä pari ässää hihassaan. Olmon maalista oli kulunut vain hetki, kunnes Kahveci laukoi pomppivan kudin takakulmaan.

Kahveci kruunasi hattutemppunsa 85. minuutilla upealla vapaapotkumaalilla ja loi sillä uskoa Başakşehiriin, mutta Mestarien liigan ensikertalaista odotti vielä valtaisa pettymys.

Ottelun viimeinen osuma syntyi toisella lisäminuutilla Başakşehirin päätyyn Alexander Sørlothin jalasta. Norjalaiskärki latasi pallon voimalla verkkoon rangaistusalueen rajalta.

Keskiviikon tulosten myötä varmistui, että Başakşehirin tämän kauden europelit päättyvät ensi viikolla. Sekä Manchester Unitedilla, PSG:llä että Leipzigillä on yhdeksän pistettä kasassa. Mikä tahansa niistä voi voittaa lohkon tai jäädä kolmanneksi ja pudota siten Eurooppa-liigaan.

Artikkelia muokattu 3.12.2020 klo 0.29: Juttu päivitetty keskiviikon viimeisten pelien jälkeen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.