Teemu Pukki tuuletti kauden kymmenettä maaliaan, kun paluuta Valioliigaan tavoitteleva Norwich vieraili Readingin kotikentällä Englannin Mestaruussarjassa. Pukki viimeisteli maalinsa rangaistuspotkusta 55. peliminuutilla. Rankkarituomio oli selviö, kun Max Aaronsilta vedettiin rangaistusalueella jalat alta.

Norwich siirtyi Pukin maalilla 2-1-johtoon. Osuma jäi lopulta pelin voittomaaliksi, sillä enempää maaleja ei sateisessa illassa nähty. Kauden kymmenestä maalistaan Pukki on tehnyt rankkareista kaksi.

Ensimmäisellä puoliajalla Emi Buendia vei Norwichin johtoon Readingin puolustajan harhasyötöstä kiittäen. Kotijoukkueen Michael Olise vastasi nopeasti ja muutti tilanteeksi 1-1 jo ensimmäisellä varttitunnilla.

Teemu Pukki oli pirteällä pelipäällä alusta lähtien. Pukki yritti avausjaksolla maalia jopa kolme kertaa, mutta Readingin brassimaalivahti Rafael oli joka kerta etevämpi. Kahdesti Pukki yritti hyvää ohjausta läheltä etuyläkulmaan, mutta Rafael venyi hienoihin torjuntoihin.

Vaihtoon Pukki otettiin 89. peliminuutilla. Norwich oli hallinnut koko peliä selvästi, mutta kotijoukkue Reading rynnisti kunnolla vielä lisäajalla. Maalivahti Michael McGovern suoritti vasta lisäajalla pelin ainoan torjuntansa, mutta se oli sitäkin komeampi, kun pohjoisirlantilaiskonkari tippasi Readingin upean vapaapotkun fantastisesti yläriman yli. Pian tämän jälkeen Norwich sai juhlia vierasvoittoa, joka nosti sen takaisin Mestaruussarjan kärkipaikalle.

Juttua on päivitetty 16.12. kello 23.58 ottelun lopputuloksen selvittyä.