Mestarien liiga
RB Leipzig – Manchester United
Tiistai 08.12. klo 22:00

Tilanne Mestarien liigan H-lohkossa on kutkuttava: Manchester United, PSG ja RB Leipzig ovat ennen päätöspelejä tasapisteissä. PSG on omassa ottelussaan jättisuosikki Basaksehiriä vastaan ja Manchester Unitedilla on RB Leipzigiä parempi maaliero. Käytännössä Leipzigin olisi siis voitettava tämä ottelu jatkoon päästäkseen. Unitedille puolestaan riittää tasapeli mainiosti.

Leipzig pelasi viikonloppuna tasapelin Bayern Münchenin vieraana. Tämä ja viime viikkoinen vierasvoitto Basaksehiristä kertovat kovaa kieltä Julian Nagelsmannin suojattien tulivoimasta – mutta myös alakerran haavoittuvaisuudesta. Joukkue tulee tiistaina nostamaan ryhmitystä ottelun edetessä, ellei pääse ajoissa johtoon ja tällä porukalla on kyllä kykyä pistää iso vaihde silmään. Dayot Upamecanon pelikielto on ikävä takaisku ja muitakin poissaoloja on kourallinen.

Manchester United oli ensimmäisen tunnin hätää kärsimässä West Hamin kanssa, mutta lipui viimeisen puolituntisen aikana voittoon komeitten osumien siivittämänä. Kokonaisuudessaan Ole Gunnar Solskjaerin joukkiolta esitys oli kuitenkin hieman huolestuttava. Fred hölmöili viime viikolla itselleen pelikiellon ja Anthony Martial sekä Edinson Cavani ovat poissa. Luke Shaw saattaa nousta takaisin kokoonpanoon.

Lyö vetoa ottelusta:

Leipzig on kotonaan pikkusuosikki ja voittajakertoimet ovat kohdallaan, joten niistä ei ole etua revittävissä. Maaliodottama viistää ylärekisterissä, joten korkeasta linjasta huolimatta runsasmaalisuuteen voi tehdä pikkusijoituksen. Vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,37.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO