Teemu Pukki sai tuulettaa vuoden 2020 viimeisessä ottelussaan maalia. 30-vuotias suomalaishyökkääjä viimeisteli rangaistuspotkusta 1-0-johtomaalin, kun Norwich kohtasi kotikentällään Queen’s Park Rangersin.

Kentällä nähtiin peräti kaksi Huuhkajien pelaajaa, sillä vieraiden avauksessa pelasi laitapakki Niko Hämäläinen. Sekä Pukki että Hämäläinen pelasivat täydet 90 minuuttia.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
GET IN THERE!!!

🔰 #NCFC 1-0 #QPR 🔵 (75)

Pukin maali syntyi pelin 74. minuutilla. Hän sijoitti tarkasti pallon laukojasta katsottuna maalin oikeaan alakulmaan maalivahdin hypättyä toiseen suuntaan. Kymmenen minuuttia myöhemmin Bright Osayi-Samuel toi kuitenkin QPR:n tasoihin, niin ikään rankkarista. Loppunumeroiksi jäikin 1-1.

Tiistain maali oli Pukille yhdestoista kauden 20 sarjaottelussa. Kaikkiaan Pukki teki Norwichille vuonna 2020 kolmetoista maalia, ja päälle Huuhkajissa kaksi.

Norwich viettää vuodenvaihdetta Englannin Mestaruussarjan kärkipaikalla. Eroa toisena olevaan Swanseaan on viisi pistettä, mutta Swansea on pelannut ottelun vähemmän.