© Kuva: Getty Images

Tottenham – Arsenal: Spurs vahvoilla Pohjois-Lontoon paikallisessa

Valioliiga
Tottenham – Arsenal
Sunnuntai 06.12. klo 18:30

Sunnuntain huipennus Valioliigassa on Tottenhamin ja Arsenalin välinen Pohjois-Lontoon derby. Joukkueet ovat klassisia vihollisia ja vihanpito juontaa juurensa jo yli sadan vuoden taakse – aikaan, jolloin Arsenal muutti etelämpää Pohjois-Lontooseen Tottenhamin ja Chelsean vastustuksesta huolimatta. Keskinäisen ottelun tappiota eivät kummankaan joukkueen kannattajat sulata missään olosuhteissa. Tänään pieni määrä kannattajia pääsee otteluun paikan päälle.

Tottenham on pelannut sangen eheän syksyn. Viimeiseen viikkoon mahtuu kaksi tasapeliä: sunnuntaina Spurs sitkisteli maalittoman tasapelin Chelsean vieraana ja viikolla jäätiin tasuriin Eurooppa-liigassa LASKin kanssa. Pullat ovat silti hyvin uunissa molempien turnausten suhteen. Erik Lamela on edelleen ainoa varma poissaolija. José Mourinho hikoilee ainakin Huglo Llorisin, Harry Kanen sekä Sergio Reguilónin pelikunnon kanssa. Tosin herrojen pelaamista pidetään todennäköisempänä kuin poissaoloa.

Arsenalin Nicolas Pépé huilaa hölmöilemänsä pelikiellon takia ja Gabriel Martinelli on loukkaantunut. David Luiz saattaa olla pelikunnossa pahan yhteentörmäyksensä jälkeen Wolves-ottelussa. Mikel Artetan olisi kaivettava kani hatusta, sillä Gunnersin kausi on ollut tähän asti todella vaisu ja sarjasijoitus saa paatuneemmankin optimistin haikeaksi. Tosin Eurooppa-liigassa Arsenal on kiillottanut komeasti kilpeään, mutta tällä menolla europelit jäävät ensi kaudella pelaamatta.

Lyö vetoa ottelusta:

Tottenham on tällä hetkellä joukkueista vahvempi ja saa tipsin. Arsenal joutuu keräämään itseään helpompia joukkueita vastaan. Vetosuositus on Tottenham voittaa ottelun kertoimella 2,12 – varhainen voitonmaksu vielä hieman parantaa vedon skenaariota. Petsipappa toivottaa SuomiFutiksen lukijoille oikein tunnelmallista Itsenäisyyspäivää.

Huomaa varhainen voitonmaksu Nordicbetillä!

NordicBetillä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.