Vuoden 2020 parhaat jalkapalloilijat valittu – Robert Lewandowskille palkinto mahtavasta vuodesta

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin hyökkääjä Robert Lewandowski on valittu vuoden parhaaksi pelaajaksi FIFA The Best -virtuaaligaalassa. 32-vuotias Lewandowski voitti maalikuninkuudet niin Bundesliigassa, Mestarien liigassa kuin Saksan Cupissakin – ja Lewandowskin seura Bayern nosteli tunnetusti pokaalia näissä jokaisessa.

Kauden 2020-2021 Lewandowski on aloittanut myös hurjalla vauhdilla, sillä 11 bundesliigaottelussa hän on tehnyt 15 maalia, ja neljässä Mestarien liiga -pelissä kolme.

Lewandowskin varjoon jäivät tänä vuonna Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo, jotka sijoittuivat äänestyksessä toiseksi ja kolmanneksi.

Parhaaksi naispelaajaksi valittiin 29-vuotias englantilainen laitapuolustaja Lucy Bronze. Bronze voitti Lyonissa kolmella edellisellä kaudella Naisten Mestarien liigan, ja hän siirtyi täksi kaudeksi kotimaahansa Englantiin, ja Manchester Cityyn.

Lucy Bronze jätti äänestyksessä taakseen niin ikään kolmen pelaajan lyhyelle ehdokaslistalle mahtuneet tanskalaisen Pernille Harderin sekä ranskalaisen Wendie Renardin. Harder pelasi viime kaudella Wolfsburgissa ja siirtyi täksi kaudeksi Chelseaan. Wendie Renard on viisi perättäistä Mestarien liigan mestaruutta voittaneen Lyonin puolustuksen tukipilari.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.