Bayern Münchenissä alle vuodessa viisi mestaruutta (Bundesliiga, Saksan Cup, Mestarien liiga, Saksan Supercup ja UEFA Supercup) voittanut Hansi Flick jäi vaille parhaan valmentajan palkintoa torstaisessa FIFA The Best -gaalassa. Flickin ohelle kiilasi hänen maanmiehensä Jürgen Klopp, joka voitti tunnustuksen nyt toisena vuonna peräkkäin. Klopp valmensi Liverpoolin Valioliiga-aikakauden ensimmäiseen mestaruuteen.

FIFA

@FIFAcom
🏆🏆 It's back-to-back crowns for Jurgen Klopp! Congratulations to the @LFC boss on becoming the first to win #TheBest FIFA Men's Coach twice 🔴

#FIFAFootballAwards

Parhaaksi naisjoukkueen valmentajaksi valittiin Hollannin maajoukkueen valmentaja Sarina Wiegman. Wiegman on valmentanut Hollantia vuodesta 2017 lähtien. Hän on palkintogaaloissa tuttu näky. Wiegman voitti saman palkinnon vuonna 2017, ja sijoittui vuosina 2018 ja 2019 äänestyksessä toiseksi.

FIFA Women's World Cup

@FIFAWWC
📙 She’s written a key chapter in @oranjevrouwen’s success story. Sarina Wiegman is #TheBest FIFA Women’s Coach!

@wiegman_s | @KNVB | #FIFAFootballAwards