AC Milan on hankkinut Chelsean topparin Fikayo Tomorin loppukauden kestävällä lainasopimuksella, joka sisältää osto-option.

Italialaismedian mukaan Milan maksaa lainapestistä Chelsealle miljoona euroa, ja osto-option suuruus on 25 miljoonaa euroa.

Tomori, 23, on edustanut Chelseaa kahdeksanvuotiaasta lähtien, mutta käynyt urallaan lainalla myös Brightonissa, Hullissa ja Derbyssa. Chelsean edustusjoukkueessa hän on pelannut 27 ottelua, joista valtaosa oli viime kaudella.

Kuluvalla sesongilla hän jäi kuitenkin lontoolaisryhmässä vähälle vastuulle. Toistaiseksi Tomori on pelannut tällä kaudella vain neljässä ottelussa. Chelseassa toppareiden peliminuuteista kilpailevat myös Kurt Zouma, Antonio Rüdiger, Andreas Christensen ja viime kesänä hankittu brasilialaiskonkari Thiago Silva.

AC Milan johtaa 18 ottelun jälkeen Italian Serie A:ta kolmen pisteen erolla paikallisvastustajaansa Interiin.