AC Milan teki nimekkään kaappauksen vapailta markkinoilta – konkarihyökkääjästä Zlatan Ibrahimovicin uusi kärkikumppani

© Kuva: Getty Images

AC Milan on vahvistanut kiinnittäneensä konkarihyökkääjä Mario Mandžukićin loppukauden kattavalla sopimuksella.

Milanin ei tarvitse maksaa Mandžukićista minkäänlaista siirtokorvausta, sillä 34-vuotias kärkimies on ollut ilman seuraa viime kesästä lähtien. Kroatian paidassa MM-hopeaa kesällä 2018 voittanut Mandžukić jätti qatarilaisen Al-Duhailin viime kesänä.

LUE MYÖS: Uudesta hyökkääjäparista innostunut Zlatan Ibrahimovic: ”Uskonko Scudettoon? Uskon Zlataniin”

Mandžukić ei ole pelannut ammattilaiskentillä kymmeneen kuukauteen, joten suoraan Serie A:n kärkiseuran avauskokoonpanoon joukkueen uusi numero ysi tuskin murtautuu. Milanolaisseura tuo siirrolla lähinnä laajuutta hyökkäykseensä.

Mandžukić, joka on edustanut urallaan esimerkiksi Bayern Müncheniä ja Atlético Madridia, pelasi Juventuksessa 2015-19 ja keräsi vyölleen yhteensä 118 ottelua Serie A:ssa. Maaleja hän takoi sarjassa 31 kappaletta.