Uudesta hyökkääjäparista innostunut Zlatan Ibrahimovic: ”Uskonko Scudettoon? Uskon Zlataniin”

© Kuva: Getty Images

39-vuotias Zlatan Ibrahimovic johti jälleen joukkojaan edestä, kun hän johdatti AC Milanin 2-0-vierasvoittoon Cagliarista kahdella maalillaan. Zlatan on tehnyt 12 maalia vain kahdeksassa Serie A -ottelussa oltuaan sivussa yhteensä kymmenestä pelistä loukkaantumisten ja koronaviruksen takia.

Ruotsalaishyökkääjän hirmuvireen ansiosta AC Milan keikkuu edelleen Serie A:n kärjessä, kolme pistettä paikallisvastustaja Interiä ja peräti kymmenen pistettä Juventusta enemmän keränneenä. Kausi on puolivälin kynnyksellä, ja niinpä Sky Sportin toimittajat tiedustelivat jo Zlatanilta sitä, uskooko hän punamustien voivan voittavan tällä kaudella mestaruuden? Vastaus tuli taattuun Zlatan-tyyliin:

– Uskonko Scudettoon? Uskon minuun, Zlataniin.

AC Milan on hyvin lähellä vahvistaa hyökkäystään kokeneella kroatialaisella Mario Mandzukicilla, jonka kanssa tehtäisiin loppukauden kattava sopimus. Kymmenen kuukautta pelaamatta ollut Mandzukic on jo saapunut Milanin lääkärintarkastukseen. Zlatan suhtautuu Mandzukicin saapumiseen innostuneesti.

– Sitten meitä on kaksi, joita vastustajat pelkäävät, Zlatan heitti.

Zlatanin omakin sopimus päättyy tähän kauteen, mutta hän on valmis jatkamaan pelaamista myös ensi kaudella. Zlatan täyttää lokakuussa 40 vuotta.

– Kaikki riippuu nyt (AC Milanin teknisestä johtajasta PaoloMaldinista. Minä olen täällä onnellinen. Paluuni on muuttanut paljon, Zlatan vihjaa.

– Pelikaverini haastavat minut juoksemaan enemmän. Minä en luovuta, vaan näytän heille, että pystyn juoksemaan kuten he. Tähän mennessä olemme pärjänneet hyvin, mutta vaikein on vielä edessä.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.