Hyökkääjä Arkadiusz Milik on erikoisessa tilanteessa. Sopimus Napolin kanssa jatkuu kauden loppuun saakka, mutta puolalaista ei ole rekisteröity sen paremmin Serie A:n kuin Eurooppa-liigan pelaajalistoille. Milik oli siirtymässä pois kesällä, mutta sen paremmin huhutut Juventus, AS Roma kuin Tottenhamkaan eivät onnistuneet taivuttamaan seuraa 26-vuotiaan myyntiin.

Vaikka sopimus todella on jo loppupuolellaan, Napoli haluaa pelaajasta yhä 15-18 miljoonaa euroa. Juventus on yhä mukana kisassa, samoin kuin Internazionale. Huhut ovat jo jonkin aikaa kertoneet, että myös Marseille haluaisi Milikin. Valmentaja Andre Villas-Boas vahvistaa nyt tämän tiedon.

– Olemme kiinnostuneita, mutta mitään virallisia keskusteluja pelaajan tai seuran kanssa ei vielä ole käyty. Hänen kiinnittämisensä ei tule tapahtumaan päivässä tai kahdessa.

Marseillen verkot ovat myös muilla vesillä.

– Milik on kenties kaikkein vaikein siirtokohde, koska on niin merkittävä pelaaja. Hänen saamisensa ei ole helppoa. Siksi meillä on myös muita suunnitelmia, Villas-Boas sanoi L’Équipen mukaan.