La Liga
Athletic Club Bilbao – FC Barcelona
Keskiviikko 06.01. klo 22:00

Loppiaisen toinen jalkapallonosto on Athletic Club Bilbaon ja FC Barcelonan välisestä sarjaottelusta. Isännät tulevat tähän otteluun uusistä käsistä, sillä Gaizka Garitano sai lähteä ja kentän reunalla komentoa pitää tästä ottelusta eteenpäin Marcelino. Ronald Koeman on saanut pitää työpaikkansa, vaikka kaudessa on ollut haasteita riittämiin – kuten seuralla yleisestikin ottaen.

Athleticilla viime aikojen tulokset ja esitykset ovat vaihdelleet ja punainen lanka on ollut kadoksissa, vaikka joukkue sarjataulukon keskivaiheilla onkin. Erityisesti joukkueen tulivoima tulisi saada ulos, sillä potentiaalia olisi. Puolustus on parhaimmillaan hyvällä tasolla – viikonloppuna Elche ei saanut Athleticin vieraana oikeastaan mitään aikaiseksi. Kokoonpanosta Marcelinolta puuttuvat Yeray Álvarez sekä Unai López.

Barcelonalla ei ole tuoreita loukkaantumisia rasitteinaan, vaan kokoonpanosta puuttuvat edelleen Ansu Fati, Sergi Roberto, Gerard Piqué sekä Philippe Coutinho. Barcelonassa päällä oleva myllerrys ulottuu myös kentän ulkopuolelle ja joukkueen taloustilanteesta on esitetty hyytäviäkin arvioita. Koemanille olikin varmasti helpotus, että edellinen vierasvoitto Huescasta oli pelillisesti komea niukoista numeroista huolimatta.

Lyö vetoa ottelusta:

Barcelona saa poissaoloistaan huolimatta kentälle isäntiä vahvemman kokoonpanon, mutta Athleticille voi laskea pientä buustilisää valmentajanvaihdosta. Vetopuolelle kelpaa mutisematta Athleticin venyminen pisteille: Aasialainen tasoitus, Ath. Bilbao +0.5 kertoimella 2,25.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO