Chelsea vaihtaa valmentajaa – neuvottelut seuraajan kanssa jo pitkällä

© Kuva: Getty Images

The Telegraph kertoo, että Valioliigassa yhdeksäntenä oleva Chelsea on aikeissa vaihtaa valmentajaa. Uutisen uskotaan virallistuvan vielä maanantain aikana. Chelseaa valmentaa seuralegenda Frank Lampard.

Päivitys juttuun 25.1. kello 13.33. Chelsea vahvisti hieman tämän uutisen ulosmenon jälkeen Lampardin saaneen potkut. Erottamista perusteltiin kehnoilla viimeaikaisilla tuloksilla ja sillä, ”ettei merkkejä kurssin kääntymisestä ollut nähtävissä.”

Lehden mukaan Chelsean pelaajat saivat maanantaiaamuna tekstiviestin, jossa kerrottiin aamuharjoitusten siirtämisestä iltapäivälle. Syyn viivästykseen uskotaan olevan siinä, että Chelsea valmistaa sillä välin tiedotettaan, ja Lampard on iltapäivän harjoitusten alkaessa jo joukkueen entinen valmentaja.

Telegraphin toimittajan Matt Law’n mukaan Lampardille on jo seuraajakin katsottuna. Lontoolaisseuran johtoon on astumassa PSG:stä kesken kauden lähtöpassit saanut Thomas Tuchel, joka on valmentanut aiemmin myös Borussia Dortmundia. Voi olla, että maanantaina tiedotetaan kuitenkin vasta tilapäisratkaisusta. Saksalaislähteiden mukaan neuvottelut Tuchelin kanssa ovat kuitenkin jo pitkällä.

Frank Lampard sai Chelsealta kesällä 2019 kolmevuotisen sopimuksen, josta on nyt kulunut karkeasti katsottuna puolet.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.