Gennaro Gattuson mukaan Napoli ei voi aina olla yhtä kaunis kuin Hollywood-tähti Brad Pitt, sillä välillä sen on parempi näyttää ”hieman rumalta” kuten italialaisluotsi itse.

Napoli voitti Udinesen sunnuntaina 2-1-lukemin Tiemoué Bakayokon loppuhetkien maalilla ja nousi Serie A:n sarjataulukossa kuudenneksi.

Seura on yhdeksän pistettä jäljessä sarjakärki AC Milania, minkä vuoksi päävalmentaja Gattuso on kannustanut joukkuettaan likaisempaan peliin.

– En suutu pelaajilleni heidän tekniikkansa vuoksi, vaan silloin, kun he eivät haista pelkoa. Emme mielestäni aavista vaaraa, kun se on tuloillaan. Haluan nähdä joukkueen, joka ei anna periksi, Gattuso kertoi Sky Sport Italialle.

[readmore from=Serie-A]

– Meidän on parannettava tilanteita, joissa olemme paineen alla, koska tiedän tämän joukkueen olevan kykenemätön imemään painetta lopun ikää. Tiedän, että pystymme parempaan. Mentaliteettia voi kehittää, toisin kuin väitetään. Päättäväisyyden puutetta ei kuitenkaan voi hyväksyä.

– Napoli haluaa aina pelata kauniisti, mutta välillä on parempi toimia rumasti. Et voi aina olla kaunis kuin Brad Pitt, vaaleilla hiuksilla ja sinisillä silmillä. Joskus joukkueen on oltava hieman ruma, kuin minä. Näytän sitä paitsi huonommalta kuin yleensä tällä hetkellä.