Glasgow Rangers otti taas jättimäisen askeleen kohti Skotlannin mestaruutta, kun se voitti Celticin lauantain Old Firm -derbyssä lukemin 1-0.

Huuhkajien tähtipelaaja Glen Kamara uurasti täydet minuutit Rangersin keskikentällä ja pelasi hyvin puhtaan ottelun syötettyään peräti 90 prosenttia 40 antamastaan syötöstä omille.

Ottelun ainoasta maalista vastasi Celticin pelaaja. Joe Aribo pääsi hieman kiinni James Tavernierin kulmapotkuun, mutta lopulta pallo kimposi Callum McGregorin kautta omiin. Celtic pelasi ottelun viimeisen puolituntisen vajaalla Nir Bittonin ulosajon seurauksena.

[readmore from=Rangers]

Rangers johtaa Skotlannin Valioliigaa peräti 19 pisteen erolla Celticiin, kun sillä on vielä 11 peliä jäljellä. Rangers ei ole hävinnyt vielä yhtäkään ottelua tällä kaudella.

Celtic on pelannut kolme ottelua vähemmän kuin Rangers ja kohtaa verivihollisensa vielä kauden toiseksi viimeisellä kierroksella. Siihen mennessä Steven Gerrardin nippu voi kuitenkin olla varmistanut jo ensimmäisen sarjamestaruutensa sitten kauden 2010-11.

LUE MYÖS:

Artikkelia muokattu 2.1.2021 kello 21:45 – Celtic pelannut kolme peliä vähemmän, ei kaksi.