Huuhkajien kapteeni Tim Sparv jakoi iloisen perheuutisen – ”Se oli aika hullu yö”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien kapteeni Tim Sparvilla oli tiistaina iloista iloista kerrottavaa. Sparv ja hänen naisystävänsä Jitka Nováčková ovat saaneet maanantaina esikoisensa.

Kreikkalaisessa AE Larisassa pelaava Sparv kertoi twiitissään tyttärensä syntyneen kolme viikkoa ennen laskettua aikaa.

– Aluksi se oli pieni järkytys, mutta nyt toivon sen merkitsevän sitä, että hän jakaa isänsä täsmällisyyspakkomielteen, 33-vuotias Sparv kirjoitti ja liitti mukaan kuvat onnellisesta perheestä sekä itsestään vauva sylissään.

Kauan ennen laskettua aikaa alkanut synnytys tuli Sparville täytenä yllätyksenä, sillä hän oli vielä joukkueen bussissa palaamassa vieraspelireissulta kotiin, kun vauvan äiti Jitka soitti hänelle kahdelta aamuyöllä hetken koittaneen. Loppumatka on mahtanut olla jännitystä täynnä.

– Se oli aika hullu yö. Olimme juuri pelanneet Panathinaikosia vastaan ja olimme matkalla Ateenasta kotiin, kun Jitka soitti ja sanoi hetken koittaneen. Hän soitti minulle aamukahdelta, joukkueen bussi saapui Larisaan aamukolmelta ja tyttäremme syntyi kello 4.25, Sparv kertoi.

SuomiFutis onnittelee Sparvia perheineen onnellisen perhetapahtuman johdosta.


PÄIVÄN VIHJE: LEICESTER – CHELSEA

Onko hyvävireinen kettulauma Chelsealle liikaa?