Huuhkajien kapteeni Tim Sparvilla oli tiistaina iloista iloista kerrottavaa. Sparv ja hänen naisystävänsä Jitka Nováčková ovat saaneet maanantaina esikoisensa.

Kreikkalaisessa AE Larisassa pelaava Sparv kertoi twiitissään tyttärensä syntyneen kolme viikkoa ennen laskettua aikaa.

– Aluksi se oli pieni järkytys, mutta nyt toivon sen merkitsevän sitä, että hän jakaa isänsä täsmällisyyspakkomielteen, 33-vuotias Sparv kirjoitti ja liitti mukaan kuvat onnellisesta perheestä sekä itsestään vauva sylissään.

Tim Sparv

@TimSparv
11.1.2021 at 04:25am our baby girl decided she wanted to come out and explore the world. Three weeks ahead of time. At first it was a bit of a shock, but now I hope it means she‘ll share her dad’s obsessiveness with punctuality.

Kauan ennen laskettua aikaa alkanut synnytys tuli Sparville täytenä yllätyksenä, sillä hän oli vielä joukkueen bussissa palaamassa vieraspelireissulta kotiin, kun vauvan äiti Jitka soitti hänelle kahdelta aamuyöllä hetken koittaneen. Loppumatka on mahtanut olla jännitystä täynnä.

– Se oli aika hullu yö. Olimme juuri pelanneet Panathinaikosia vastaan ja olimme matkalla Ateenasta kotiin, kun Jitka soitti ja sanoi hetken koittaneen. Hän soitti minulle aamukahdelta, joukkueen bussi saapui Larisaan aamukolmelta ja tyttäremme syntyi kello 4.25, Sparv kertoi.

Tim Sparv

@TimSparv

Tim Sparv

@TimSparv
It was a pretty crazy night. We had just played against Panathinaikos and were traveling home from Athens when Jitka called and said it’s time. She called me at 2am, our team bus arrived in Larisa at 3am and our daughter was born 4:25am.
Mother and baby are doing fine and we’re all just trying to get to know each other. What a wonderful feeling.

SuomiFutis onnittelee Sparvia perheineen onnellisen perhetapahtuman johdosta.