IFK Mariehamnin riveissä edelliset kaksi kautta pelannut Gustaf Backaliden on allekirjoittanut kauden 2021 kattavan pelaajasopimuksen SJK:n kanssa, tiedottaa seinäjokilaisseura kotisivuillaan.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Monipuolinen Backaliden SJK-paitaan!

🗣 "Veikkausliiga on minulle jo tuttu, ja sitä kautta tietenkin myös SJK. Olen pelannut täällä SJK:ta vastaan, ja minusta täällä oli todella hyvä tunnelma.", sanoo Backaliden.

Lue lisää:
👉 sjk.fi/uutiset/monipu…

#SJKfi #Veikkausliiga

Jos ylläoleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

23-vuotiaan Backalidenin sopimus IFK:n kanssa päättyi viime kauteen. Monipuolinen keskikenttäpelaaja keräsi viime kaudella vyöllensä 21 veikkausliigaottelua, joissa syntyi myös kolme maalia.

12 sarjapelissä kapteeninnauhaakin kantanut Backaliden halusi kuitenkin uuden haasteen uralleen, kun aika Maarianhaminassa tuli umpeen.

[readmore from=Veikkausliiga]

– Jalkapalloilijana haluan aina voittaa pelejä sekä saavuttaa jotain, ja vaikka minulla jäi hyvät muistot ajastani Maarianhaminassa, niin minusta tuntui, että halusin uralleni jotain muuta, ruotsalainen kommentoi SJK:n verkkosivuilla.

– Juttelin ennen siirtoa Richarfd Dormanin ja Jani Honkavaaran kanssa, ja he molemmat kertoivat minulle joukkueen tavoitteista ja seurasta. Siitä jäi minulle hyvä tunne ja halusin tulla SJK-paitaan.