Kakkosessa pelaava Kaarinan Pojat tiedotti maanantaina sarjatasolle erittäin nimekkäästä pelaajavahvistuksesta. KaaPon nuttuun siirtyy kauden 2021 kattavalla sopimuksella marraskuisiin Veikkausliigan karsintoihin pääsarjauransa päättänyt TPS-legenda Sami Rähmönen.

– Tosipelit loppuivat viime kauteen, mutta en osaa jalkapalloa lopettaa kuin seinään. KaaPo oli hyvä vaihtoehto, joka kiinnosti, ja päätin tarttua siihen, 33-vuotias Rähmönen toteaa KaaPo:n kotisivujen tiedotteessa.

Kaarinan Pojat

@KaarinanPojat
BOOM! Kauden ensimmäinen pelaajasopimus hieman etuajassa julki, kun huhut ottivat ja lähtivät liikkeelle. Ja totta se on, Sami Rähmönen jatkaa uraansa KaaPo-paidassa!

Lue Samin ja päävalmentaja @PLapinen kommentit tuoreesta sopimuksesta nettisivuiltamme:
kaapo.fi/uutiset/121238…

Rähmönen on pelannut koko tähänastisen uransa TPS:n paidassa, Veikkausliigassa ja Ykkösessä. Veikkausliigassa pelejä kertyi 274 ja Ykkösessä 96. Karsintaotteluja näiden kahden sarjaportaan välillä Rähmönen on pelannut seitsemän. Ensimmäiset pelinsä Veikkausliigassa oikea laitapuolustaja pelasi jo vuonna 2005.

Rähmönen kertoo saaneensa muitakin tarjouksia, mutta asuinpaikan ratkaisseen valinnan.

– Muitakin tarjouksia tuli, mutta olen itse jo useamman vuoden asunut Kaarinassa, minkä lisäksi tuttu valmennus lisäsi kiinnostusta. KaaPo oli minulle nyt paras vaihtoehto.

KaaPon päävalmentajana toimii ensi kaudella TPS:nkin organisaatiossa aiemmin työskennellyt Pasi Läpinen.

[readmore from=Rähmönen-Sami]

– Olen luonnollisesti tyytyväinen, että saamme Samin tasoisen pelaajan joukkueeseemme. Hän tulee olemaan todella tärkeä palanen tulevan kauden kokonaisuudessa, Läpinen kommentoi.

– Tämän sopimuksen myötä joukkueeseen saatiin roppakaupalla taitoa ja kokemusta. Tietysti iso merkitys on myös sillä esimerkillä, minkä Sami tuo arkeen, miten ammattilainen harjoittelee ja tekee töitä.