Täysi kaaos! Fanien protestit johtivat otteluperuuntumiseen – puita sytytettiin tuleen ja treenikeskukseen murtauduttiin

© Kuva: Getty Images

Marseillen kannattajat järjestivät lauantaina raivoisan mielenosoituksen, jonka seurauksena joukkueen sarjapeli Rennesiä vastaan on jouduttu siirtämään myöhempään ajankohtaan.

Noin 300 fania hyökkäsi seuran harjoituskeskukseen ja vaativat seurapresidentti Jacques Henri Eyraudin eroa, kertoo ranskalaislehti L’Équipe.

RMC Sportin mukaan raivostuneet kannattajat sytyttivät harjoituskentän ulkopuolella olevia puita palamaan ja murtautuivat onnistuneesti seuran treenikeskuksen porttien läpi.

Fanit vandalisoivat päärakennusta kivittämällä sen ikkunoita, paukuttamalla räjähteitä ja tuhrimalla sen seiniä esimerkiksi teksteillä: ”Eyraud ulos” ja ”Eyraud eroa”.

BFTM:n mukaan noin 50 kannattajaa murtautui harjoituskeskuksen sisälle, jossa rikottiin erilaisia varusteita ja tongittiin tavaroita. Vielä ei tiedetä, olivatko pelaajat ja valmentajat yhä paikalla.

RMC Sportin mukaan poliisit pidättivät ainakin 25 ihmistä. Seitsemän poliisin kerrotaan loukkaantuneen mielenosoituksen yhteydessä.

Artikkeli jatkuu upotusten jälkeen.

Jos ylläoleva video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Marseille on Ranskan pääsarjassa kuudentena ja kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa. André Villas-Boas myönsi hiljattain, että hänen aikansa Marseillen managerina saattaa pian tulla päätökseen.

Marseille on taloudellisestikin hyvin heikossa hapessa, minkä takia selviytyminen ensi kauden Mestarien liigaan olisi elintärkeä saavutus. Joukkueen tähtipelaaja Florian Thauvinkin näyttäisi lähtevän seurasta ilmaiseksi kauden lopussa.

Jos ylläoleva video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos ylläoleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Artikkelia muokattu 30.1. kello 21.43 – Juttuun lisätty tieto Rennes-ottelun peruuntumisesta.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta