Bundesliigassa viimeistä edellisenä majaileva Schalke yrittää tuoda vanhat pelaajansa Klaas-Jan Huntelaarin ja Rafinhan avuksi putoamistaisteluun.

Hollantilaishyökkääjä Huntelaar, 37, pelasi Schalkessa vuosina 2010-2017 tehden 240 ottelussa yhteensä 126 maalia.

Nykyään Ajaxia edustava Huntelaar vahvisti tällä viikolla, että hän on saanut Schalkelta tarjouksen, mutta hän myönsi, että hänen on vaikea valita kahden rakkaan seuran välillä. Valintaa vaikeuttaa myös se, että hän on päättämässä uransa tämän kauden jälkeen.

– Olen puhunut siitä Ajaxin kanssa, mutta se on vaikea valinta minulle. Olen pelannut pitkään Ajaxissa ja pelasin Schalkessa seitsemän vuotta, joten ne ovat kaksi seuraa, joista pidän eniten, kommentoi Huntelaar ESPN:lle.

– Schalke on suuremmissa vaikeuksissa. He tarvitsevat minua enemmän, joten se olisi enemmän tunnepohjainen valinta. Ajax on hieman vakaampi ja kenties hieman mukavampi vaihtoehto lopettamisen kannalta, kun pelissä on mahdollinen mestaruus, Hollannin cup ja europelit.

– Tietysti tämä on vaikea päätös. En ole miettinyt vielä niin pitkälle, että osaisin sanoa [kumman valitsen].

Brasilialaispuolustaja Rafinha, 35, pelasi Schalkessa vuosina 2005-2010 ja edustaa tällä hetkellä kreikkalaista Olympiakosia, mutta Bildin mukaan hän on kiinnostunut palaamaan Gelsenkircheniin.

Rafinhan ja Olympiakosin sopimus päättyy kesällä 2022, mutta se sisältää klausuulin, jonka ansiosta hän voi lähteä seurasta ilmaiseksi.

Schalke hankki jo aiemmin tammikuussa lainalle Arsenalin puolustajan Sead Kolašinacin, joka pelasi Schalkessa ammattilaisuransa alussa.