Juventus harkitsee hankkivansa Italian entisen maajoukkuehyökkääjän Graziano Pellèn Shandong Lunengista, kertoo Goal.

Pellè, 35, on tehnyt aiemmin urallaan vakuuttavaa jälkeä muun muassa Hollannin Eredivisiessä ja Englannin Valioliigassa, mutta hän on pelannut Kiinassa ja Shandong Lunengissa jo lähes viisi vuotta.

Goalin mukaan Juventus etsii tammikuun siirtoikkunassa uutta hyökkääjää, mutta Pellèä on tarjottu myös sen kilpailijoile AC Milanille ja Internazionalelle. Juventuksen urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici näkee Pellèn halpana vaihtoehtona, ja hyökkääjä on tiettävästi kiinnostunut aloittamaan neuvottelut Paraticin kanssa.

Pellèn ja Shandong Lunengin sopimus päättyy tämän vuoden lopussa. Hänelle on tarjottu uutta diiliä, mutta italialaishyökkääjän odotetaan palaavan Eurooppaan tänä vuonna, sillä Kiinan Superliiga ottaa käyttöön tiukat palkkakatot. Lehtitietojen mukaan Pellè on aiemmin ollut yksi Kiinan parhaiten palkatuista jalkapalloilijoista lähes 300 000 euron viikkotuloillaan.

Viime kaudella Pellè pelasi Shandong Lunengissa 21 ottelua ja teki kahdeksan maalia. Hän on esiintynyt Italian A-maajoukkueessa 20 kertaa ja onnistunut maalinteossa yhdeksästi, mutta häntä ei ole nähty Azzurrin paidassa sitten vuoden 2016.