Lähde: Mesut Özil ja Arsenal ovat purkamassa sopimuksensa – katsomoon jäänyt palkkakuningas siirtyy Turkkiin

© Kuva: Getty Images

Arsenal ja saksalaistähti Mesut Özil ovat periaatteessa päässeet sopuun hänen sopimuksensa purkamisesta, kerto The Athletic.

Özilin, 32, sopimus päättyisi muuten ensi kesäkuussa, johon mennessä hän tienaisi Arsenalissa noin seitsemän miljoonaa puntaa.

Osapuolet ovat kuitenkin päässeet alustavaan sopuun diilin purkamisesta ja saksalaistaiturin odotetaan siirtyvän lähipäivinä Turkin suurseuraan Fenerbahçeen. Athleticin mukaan Özil ja Fenerbahçe ovat päässeet siirrosta periaatteessa yhteisymmärrykseen.

Özil pelasi edellisen ottelunsa Arsenalin paidassa viime vuoden maaliskuussa, eikä häntä edes nimetty täksi kaudeksi Tykkimiesten joukkueeseen Valioliigaan tai Eurooppa-liigaan.

Aiemmin Özil sanoi Athleticin haastattelussa, että hän aikoo kunnioittaa sopimustaan, mutta tilanne on sittemmin muuttunut, sillä kumpikaan osapuoli ei odota häntä rekisteröitävän joukkueeseen kauden jälkimmäiseksi puoliskoksi.

Özil on Arsenalin palkkakuningas 350 000 punnan viikkotienesteillään. Lontoolaisseura on jonkin aikaa koittanut karsia pelaajistoaan pienemmäksi, joten ei ole yllätys, että Arsenal haluaa luopua korkeapalkkaisesta saksalaistaiturista, joka ei ole pelannut tällä kaudella minuuttiakaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.