Lähteet: Napoli-pomo on antanut Gennaro Gattusolle 10 päivää aikaa – mahdolliselle korvaajalle soiteltu jo

© Kuva: Getty Images

Rafael Beníteziä Napoliin vievät huhut ovat saaneet lisää sytykettä.

Il Corriere dello Sport kertoo, että Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis on ottanut yhteyttä Beníteziin ja antanut nykyiselle päävalmentajalle Gennaro Gattusolle kymmenen päivää aikaa korjata joukkueen kurssin.

Gattuso on valmentanut Napolia runsaan vuoden, mutta hänen tulevaisuutensa seurassa on vaakalaudalla ailahtelevien tulosten takia. Napoli on Italian Serie A:ssa kuudentena, kun noin puolet kaudesta on pelattu.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Gattuson ja De Laurentiisin välit ovat viilentyneet, mutta välittömän potku-uhan alla hän ei ole. De Laurentiis ei kuitenkaan sulata huonoja tuloksia pitkään. Seuraavan kymmenen päivän sisällä Napoli kohtaa Spezian Italian cupin puolivälierässä sekä Parman ja Genoan Serie A:ssa.

Benítez valmensi viimeksi Dalian Professionalia (ent. Dalian Yifang), mutta hän ja kiinalaisseura purkivat sopimuksensa viime lauantaina yhteisymmärryksessä. Corriere dello Sportin mukaan De Laurentiis soitti hänelle seuraavana päivänä Napolin hävittyä Hellas Veronalle 1-3.

Yli kaksi vuosikymmentä valmentajana toiminut Benítez luotsasi Napolia jo vuosina 2013-2015 johdattaen Partenopein tuolloin Italian cupin ja Italian supercupin mestariksi.

Euroopassa Benítez valmensi viimeksi Newcastlea, jossa hän nautti kannattajien suurta suosiota. Kuva: Getty Images