Valioliiga
Leeds – Brighton
Lauantai 16.01. klo 17:00

Sekä Leedsillä että Brightonilla on haasteensa Valioliigassa. Leeds nousee tai kaatuu Marcelo Bielsan ennakkoluulottoman taktiikan mukana. Brighton taas on tehoton ja Valioliigaottelun voittaminen tuntuu joukkueelle täysin ylivoimaiselta. Tappio Leedsille tässä ottelussa veisi Graham Potterin suojatit putoamiskurimukseen, sillä Fulham hengittää jo niskaan.

Leedsin vuosi ei ole alkanut hyvin. Takana on selkeä tappio Tottenhamille ja järkyttävä konttaus FA Cupissa Crawleytä vastaan. Joukkueen onneksi tämä on vasta kolmas peli tälle kalenterivuodelle, sillä Bielsan kokonaisvaltainen prässi vaatii pelaajilta paljon. Leedsin asema sarjataulukossa näyttää tällä hetkellä turvatulta, mutta tähän ei varmasti tuudittauduta – vaatimustaso on edelleen tapissa. Poissaoloja on kourallinen; tärkeimpänä pelikieltoinen Kalvin Phillips. Diego Llorente on pian pelikunnossa.

Brighton selvisi viikolla Manchester Cityn kynsistä maalin tappiolla, mutta kaiken järjen mukaan osumia olisi pitänyt tulla omaan päähän useampikin. Viikkomatsi tuli Potterille hankalaan saumaan, sillä lisärasitus tekee lauantain haasteesta normaalia isomman. Poissaoloja vierailla on melkoisesti, mutta tärkeän Yves Bissouman vapautuminen pelikiellosta on iso apu Brightonille.

Lyö vetoa ottelusta:

Leedsin otteet heittelevät jossain määrin, mutta tämän ottelun skenaario lepoetuineen sopii isännille. Kun kertoimetkin vaikuttavat riittäviltä, on vetosuositus selkeästi kotivoitosta: Leeds voittaa ottelun kertoimella 2,16.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS