Manchester United havittelee uusia hankintoja. ESPN ja AS kertovat peräti kolmesta pelaajasta, joita United tavoittelee riveihinsä.

Arvokkain kolmikosta on Teemu Pukin joukkuekaveri Max Aarons. Hänen siirtomarkkina-arvonsa on Transfermarktin mukaan 20 miljoonaa euroa. Aaron on vasta 20-vuotias oikea pakki, jonka sopimus ulottuu kesään 2024. Lisäksi Norwich on vahvasti matkalla Valioliigaan ensi kaudeksi, joten on todennäköistä, että Unitedin pitäisi lyödä pöytään huomattavasti suurempi summa kuin 20 miljoonaa.

Vasemmaksi pakiksi olisi tarjolla Sporting Lissabonin 18-vuotias Nuno Mendes. AS kertoo, että Mendesin kintereillä ovat Man Unitedin lisäksi Liverpool, Real Madrid, Juventus, PSG ja Internazionale. Kyseessä on hyvin lupaava pelaaja, jonka tuoreen sopimuksen ulosostopykälä on 25 miljoonaa euroa.

ESPN uutisoi, että kolmantena pelaajana United on kiinnostunut hankkimaan Moisés Caicedon. Hän on 19-vuotias keskikenttäpelaaja, joka pelaa kotimaansa Ecuadorin Independiente del Vallessa. Caicedo olisi tarjolla arviolta noin viiden miljoonan euron hintaan.