Valioliiga
Manchester United – Aston Villa
Perjantai 01.01. klo 22:00

Manchester United nousi edellisen kierroksen Wolves -voitollaan jo sarjan kakkospaikalle. Vuosi vaihtuu Old Traffordilla siis hyvissä tunnelmissa. Mutta eipä ole valittamista Aston Villallakaan – nahkansa totaalisesti luonut joukkue on parantanut viime kaudesta järisyttävän paljon ja tämänhetkinen viides sija sarjataulukossa ei ole millään tavalla vääryys.

Manchester United otti viikolla Wolvesista sinänsä ansaitun voiton, mutta ottelun ratkaissut Marcus Rashfordin maali tuli vasta erotuomarin antamalla lisäajalla. Yksi suuri kysymys on perjantain kokoonpano: tyhjentynyt sairastupa antaa Ole Gunnar Solskjaerille liikkumavaraa: Tällä hetkellä poissa on ainoastaan Marcos Rojo ja hyvin todennäköisesti Victor Lindelöf. Edinson Cavani on puolestaan pelikiellossa. Laajalla penkillä operoiva Solskjaer pystyykin kierrättämään pakkaansa ilman suurempia tasonheittelyjä.

Myös Villan kokoonpano vahvistuu, sillä Tyrone Mings on kärsinyt pelikieltonsa ja Ross Barkley palannee avaukseen yli kuukauden poissaolon jälkeen. Villan joulukuu oli tappioton: ennen joulua Dean Smithin suojatit hakivat vieraspisteen Chelsealta. Suurin huolenaihe vieraiden puolesta on kovassa otteluruuhkassa vähäinen pelaajien kierrätys – avainpelaajat joutuvat Smithin alaisuudessa todella kovaan mankeliin.

Lyö vetoa ottelusta:

United on häikäisevän kovassa vedossa, mutta Villa on osoittanut, ettei sen yli kävellä helpolla. Peli-ideaa ottelussa ei ole liikaa, mutta Villan venymisestä pisteille voi laittaa viihdevetoa tulille. Vetosuosituksena on Aasialainen tasoitus, Aston Villa +0.5 kertoimella 2,15.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO