Mario Mandzukic pääsi vihdoin samaan joukkueeseen Zlatanin kanssa: ”Hän on yhä peto kentällä, ja minäkin yritän olla”

© Kuva: Getty Images

AC Milan valmistautuu loppukauden mestaruustaisteluun mahdollisesti yhteensä 73-vuotiaalla kärkiparilla, kun se kiinnitti tiistaina 39-vuotiaan Zlatan Ibrahimovicin seuraksi 34-vuotiaan Mario Mandzukicin. Mandzukic on tottunut voittamaan, sillä hän on kiertänyt urallaan muun muassa Atlético Madridissa, Bayern Münchenissä ja Juventuksessa, mutta pelituntuma ei ole paras mahdollinen kymmenen kuukauden ottelutauon jälkeen.

Mandzukic voitti Juventuksessa neljä ”Scudettoa” ja tavoittelee nyt menestystä Milanon punamustissa.

– Siihen on monia syitä, miksi valitsin Milanin. Se on historiallinen seura ja tyydyttää täysin kunnianhimoni. Me kaikki tiedämme, mitä Milan edustaa, Mandzukic totesi AC Milanin videohaastattelussa.

– Tein viime aikoina kovasti töitä saadakseni puhelun Milanin kaltaisesta tärkeästä seurasta. Olen harjoitellut ahkerasti, ja kaikki minut tuntevat tietävät, kuinka paljon panen likoon ollakseni valmis taistelemaan pokaaleista. Milanin ei siis tarvitse huolehtia pelikunnostani.

Mandzukic kertoo olevansa iloinen tanskalaisen Simon Kjaerin pelaamisesta samassa joukkueessa, sillä kaksikko tuntee toisensa jo Wolfsburgin vuosilta. Maajoukkuetoveri Ante Rebicille hän soitti muutamaa päivää aiemmin ja ilmoitti siirrostaan Milaniin. Kaikkein tärkein inspiraatio oli kuitenkin ehkä saada pelata yhdessä Zlatanin kanssa.

– Olen seurannut Zlatanin urakehitystä nuoruusvuosilta lähtien. Olen iloinen siitä, että olen vihdoin hänen kanssaan samassa joukkueessa. Me molemmat janoamme menestystä.

– Hän on yhä peto kentällä, ja minä yritän samaa. Uskon, että pärjäämme hyvin yhdessä, Mandzukic arveli.

Kroatialaishyökkääjä kuvaili Milanin historiaa ”uskomattomaksi” ja sanoi seuran kiehtovan koko maailmaa. Faneille hänellä oli selkeä viesti voitontahdostaan:

– Viestini faneille on aina sama: aion tehdä parhaani. Yritän puolustaa Milanin värejä jokaisessa ottelussa, ja voin vakuuttaa, että annan itsestäni sata prosenttia.

Lähde: Football-Italia


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.