Mauricio Pochettino pääsi heti juhlimaan PSG:ssä – ensimmäinen pokaali kolmannessa pelissä

© Kuva: Getty Images

Toissa viikolla Paris Saint-Germainin peräsimeen pestattu Mauricio Pochettino pääsi keskiviikkona juhlimaan ensimmäistä pokaaliaan seurassa, kun hänen suojattinsa voittivat Marseillen Ranskan Supercupissa 2-1. Kyseessä on myös Pochettinon valmennusuran ensimmäinen mestaruus.

PSG:n ensimmäinen osuma hylättiin videotarkistuksen jälkeen, mutta Mauro Icardi vei pariisilaiset johtoon vajaan 40 minuutin kohdalla. Marseillen maalivahti Steve Mandanda torjui argentiinalaiskärjen ensimmäisen yrityksen, mutt Icardi oli itse irtopallossa ensimmäisenä ja laittoi sen sisään.

Marseillen harmiksi kapteeni Mandandan ottelu päättyi jo ensimmäisen jakson jälkeen lihasvammaan. Hänen paikkansa otti Yohann Pelé.

Ottelun voittomaali syntyi noin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. PSG sai pilkun, kun Marseillen maalille vaihdettu Pelé kaatoi häntä ohittaneen Icardin. Videotarkistuksen jälkeen pallon taakse asteli Neymar, joka viimeisteli kylmänviileästi.

Hetkeä myöhemmin Dimitri Payet ohjasi komeasti Marseillen kavennuksen, mutta tasoitusmaali jäi haaveeksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.