76 ottelua Brasilian A-maajoukkueessa, 234 ottelua Italian Serie A:ssa, 61 ottelua Mestarien liigassa. Mestarien liigan voittaja ja nelinkertainen Italian mestari. Maicon on palannut.

Maicon pelasi parhaat vuotensa Internazionalessa kausina 2006-12. Vuodet Manchester Cityssä ja AS Romassa eivät sujuneet yhtä hyvin ja kesällä 2016 brasilialainen jäi työttömäksi. Moni uskoi uran olevan ohi.

Mitä vielä! Maicon oli kymmenisen kuukautta ilman seuraa, kunnes ura jatkui Brasiliassa. Sen jälkeen on tullut kaksi muutakin työttömyysjaksoa, mutta yhä vain ura jatkuu. Nyt, 39-vuotiaana, Maicon palaa Eurooppaan.

Laitapakin uusi seura on italialainen Sona Calcio, joka pelaa maan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla. Transfermarktin mukaan siirto on jo tehty, mutta siirtoihin erikoistuneen toimittajan, Fabrizio Romanon, mukaan Maicon on parhaillaan viimeistelemässä siirtoaan.