Juventuksen supertähti Cristiano Ronaldo on maailman ensimmäinen ihminen, jolla on sosiaalisen median palvelu Instagramissa yli 250 miljoonaa seuraajaa.

Portugalilaisen seuraajamäärä on uskomattoman suuri, sillä esimerkiksi koko Brasilian valtiossa on kymmeniä miljoonia ihmisiä vähemmän, vaikka Brasilian väkiluku (noin 212 miljoonaa asukasta) on suurin koko Etelä-Amerikassa.

Ronaldon seuraajamäärää havainnollistaa myös se tilastofakta, että ESPN:n mukaan edes koko Englannin Valioliigan seuroilla ei ole yhteenlaskettuna yhtä paljon seuraajia Instagramissa kuin Ronaldolla.

Ainoastaan Instagramin omalla tilillä on enemmän seuraajia kuin Ronaldolla. Ronaldo on seuratuin henkilö kymmenien miljoonien erolla seuraaviin. Ronaldon lisäksi laulaja Ariana Grandella, näyttelijä Dwayne ”Rock” Johnsonilla ja tv-persoona Kylie Jennerillä on yli 200 miljoonaa seuraajaa.

Toiseksi seuratuin urheilija ja samalla jalkapalloilija on Lionel Messi, mutta hän jää selvästi Ronaldon lukemista. Messillä on tällä hetkellä lähes 175 miljoonaa seuraajaa.

ESPN FC

@ESPNFC
Cristiano Ronaldo becomes the first person to reach 250 million followers on Instagram 📱

ESPN FC

@ESPNFC
Cristiano Ronaldo has more Instagram followers than all the Premier League clubs combined 🤯

Lähteet: Instagram, Statista, Worldometers