AC Milan isännöi Juventusta keskiviikkoiltana Serie A:n huippukamppailussa.

AC Milan johtaa Serie A:ta pisteen erolla paikallisvastustajaansa Internazionaleen. Yhden ottelun vähemmän pelannut Juventus on viides. AC Milan on kymmenen pistettä Juventusta edellä.

Juventus kohtaa rästiottelussaan Napolin. Ottelun ajankohtaa ei ole vielä ilmoitettu.

Zlatan Ibrahimovic on sivussa keskiviikkoisesta ottelusta lihasvamman vuoksi. 39-vuotias ruotsalaiskärki on kärsinyt lihasvammasta noin viiden viikon ajan, mutta jo kymmenen sarjamaalia tällä kaudella viimeistelleen Ibrahimovicin on määrä palata pian pelikentille.

AC Milanin päävalmentaja Stefano Pioli ei pidä huomista ottelua ratkaisevana – suuntaan tai toiseen.

– Tavoitteemme on voittaa Juventus. Kyseessä on historiallinen ottelu, jossa kaksi suurseuraa kohtaavat toisensa. Se on erityinen ottelu myös kannattajille. Luvassa on tärkeä ottelu ja tiedostamme sen. Kautta voi pitää maratoonina, emmekä voi ajatella, että huominen ottelu ratkaisisi kaiken. Se ei ole ratkaiseva ottelu, mutta tärkeä joka tapauksessa, Pioli totesi lehdistötilaisuudessaan.

Pelaajaurallaan niin AC Milania kuin Juventustakin edustanut Andrea Pirlo tietää, kuinka suuri ottelu on luvassa. Pirlo on Piolin kanssa samaa mieltä siitä, ettei huominen kamppailu ratkaise vielä mitään.

– Luonnollisesti kyseessä on tärkeä ottelu, mutta ei ratkaiseva. Nämä ottelut ovat aina upeita. Se oli sitä pelaajana ja myös valmentajana. Teemme parhaamme, Juventuksen päävalmentaja lupasi.

Kamppailu potkaistaan käyntiin keskiviikkoiltana 21.45.