Sir Alex Ferguson toivotti Wayne Rooneylle onnea ja muistutti tärkeästä seikasta: ”Hän tietää sen paremmin kuin kukaan muu”

© Kuva: Getty Images

Sir Alex Ferguson uskoo, että Wayne Rooneysta tulee menestyksekäs manageri.

Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin kaikkien aikojen maalintekijä Rooney, 35, siirtyi perjantaina virallisesti Derbyn uudeksi manageriksi toimittuaan seurassa aiemmin pelaaja-valmentajana ja ilmoitti samalla pelaajauransa päättymisestä.

Legendamanageri Ferguson, 79, vietti Manchester Unitedissa 26 vuotta ja valmensi siellä Rooneya yli 400 ottelussa. Hän uskoo, että Rooneyn menestyksekkäästä pelaajaurasta on hyötyä managerin työssä, mutta Ferguson varoittaa entistä suojattiaan siitä, että vain tuloksilla on väliä.

– Hän on Englannin maajoukkueen ja Manchester Unitedin paras maalintekijä ja hänellä on ollut fantastinen ura pelaajana, mikä antaa hänelle aloituspisteen, kommentoi Ferguson A Team Talk With Legends -paneelikeskustelussa Goalin mukaan.

– Mutta tämäkin on tulospohjainen ala, joten tuloksia on tultava. Hän tietää sen paremmin kuin kukaan muu.

– Hän on aloittanut hyvin. Hänellä on tietämystä tästä lajista ja hänestä huokuu tietynlainen olemus. Toivottavasti hän pärjää hyvin.

– Tämä on iso askel hänelle. Hän on varsin varakas nuori mies tehtyään uran jalkapallossa, joten hänen ei luultavasti tarvitse ruveta valmentamaan huolehtiakseen perheestään, mutta hän haluaa sitä silti, ja se on tärkeää.

– Ei ole järkeä ryhtyä manageriksi jonkun pyynnöstä. Hän meni sinne pelaaja-valmentajaksi, sitten hänestä tuli pelaaja-manageri ja nyt hän on manageri. Sitä hän halusikin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.