Sky Sports kertoo, että David Beckhamin osaomistama MLS-seura Inter Miami on ollut yhteydessä 43-vuotiaaseen Phil Nevilleen ja tiedustellut tämän kiinnostusta joukkueen valmentamiseen. Ensimmäisiä keskusteluja sopimuksesta on jo käyty. Beckham ja Neville pelasivat aikoinaan pitkään yhdessä sekä Manchester Unitedissa että Englannin maajoukkueessa.

Neville valmentaa tällä hetkellä Englannin naisten A-maajoukkuetta, mutta hänen on määrä lopettaa tehtävässä heinäkuussa. Uudeksi valmentajaksi on siirtymässä hollantilainen Sarina Wiegman, joka valittiin FIFA The Best -virtuaaligaalassa vuoden 2020 parhaaksi naisjoukkueen valmentajaksi. Wiegman vaihtaa Hollannin joukkueesta Englantiin syyskuussa Tokion olympialaisten jälkeen – jos siis olympialaiset pystytään koronapandemian puolesta järjestämään.

Nevillen piti valmentaa Englantia naisten EM-kotikisoissa, mutta hän päätti luopua paikastaan ennen kisoja, kun selvisi, että turnausta siirrettiin vuodella heinäkuulle 2022.

Inter Miami sijoittui viime kaudella MLS:n itäisessä konferenssissa sijalle 10, 14 joukkueen joukosta. Joukkuetta valmensi uruguaylainen Diego Alonso, mutta Inter Miami ei ole vahvistanut Alonson jatkavan joukkueessa tänä vuonnakin.