Sport: Juventuksen mestariluotsi on seuraava Real Madridin päävalmentaja – Zidane voi saada pian potkut

© Kuva: Getty Images

Espanjalaislehti Sport uutisoi, että Real Madrid on päättänyt, kuka on joukkueen seuraava päävalmentaja. Hän on 53-vuotias italialaisluotsi Massimiliano Allegri.

Allegri ei ole valmentanut missään sitten vuoden 2019, kun hän lähti Juventuksesta. Allegri voitti torinolaisseurassa viisi Scudettoa. Kuuden Italian mestaruuden luotsi pokkasi ensimmäisen Serie A:n voittopystinsä AC Milanissa.

Sportin mukaan Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on hyvin pettynyt joukkueen suoritustasoon. Real Madrid kärsi lauantaina yllätyksellisen 2−1-tappion Levantelle. Real Madridin ohjaksissa oli Zinédine Zidanen apuvalmentaja David Bettoni, sillä Zidane seurasi jo toisen pelin kotonaan saatuaan aiemmin koronavirustartunnan.

Atlético Madrid on karannut La Ligassa seitsemän pisteen etumatkalle Real Madridiin nähden. Sarjakärki Atlético on pelannut kaiken kukkuraksi kaksi peliä vähemmän kuin paikalliskilpailijansa.

Real Madridin kausi on ollut tähän asti odotuksiin nähden kehno. Joukkueella oli kosolti hankaluuksia Mestarien liigan lohkovaiheessa, ja Copa del Reyssä Real Madrid putosi piskuiselle kolmostason Alcoyanolle. Supercopassa tie tyssäsi Athletic Bilbaota vastaan.

Sportin mukaan päävalmentaja Zidane on vaarassa saada potkut. Jos Real Madrid ei voita La Ligan häntäpäässä majailevaa sarjanousija Huescaa ensi lauantaina, Zidanen päivät Real Madridin päävalmentajana voivat olla luetut.

Tilalle ollaan palkkaamassa Allegria, joka on kiinnostunut valmentamaan madridilaisjättiä. Allegri haluaisi aloittaa puhtaalta pöydältä kauden päätyttyä, mutta saattaa ottaa tehtävän vastaan jo kesken kevätkauden. Vaihtoehtona on myös nostaa kakkosseura Castillaa valmentava hyökkääjälegenda Raúl väliaikaiseksi päävalmentajaksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.