Agentti: Korkeintaan kymmenellä seuralla on varaa hankkia Erling Braut Håland – ”Hän on yksi seuraavan vuosikymmenen tähdistä”

© Kuva: Getty Images

Erling Braut Hålandin agentti Mino Raiola sanoo, että korkeintaan kymmenellä seuralla on varaa hankkia Borussia Dortmundin norjalaishyökkääjä.

Håland, 20, on pelannut Dortmundissa runsaan vuoden ajan, mutta hänen on povattu vaihtavan maisemaa jo ensi kesänä. Kaikkiaan hän on pelannut BVB:n paidassa 43 ottelua tehden niissä yhteensä 43 maalia ja syöttäen kymmenen.

Transfermarkt-sivuston mukaan Hålandin tämänhetkinen markkina-arvo on 110 miljoonaa euroa.

– Se on selvää, että kaikki näkevät Erlingin yhtenä potentiaalisista tulevaisuuden tähdistä, koska on niin vaikea tehdä, mitä hän tekee hänen iässään, kommentoi Raiola BBC:lle.

– Hän on yksi seuraavan vuosikymmenen tähdistä, koska me näemme [Zlatan] Ibrahimovićin, [Cristiano] Ronaldon ja [Lionel] Messin kaltaisten tähtien tulevan siihen ikään, kun kaikki kysyvät itseltään, ”Kuinka kauan saamme vielä nauttia heistä?” Joten kaikkien katseet ovat uudessa sukupolvessa.

– Korkeintaan kymmenellä seuralla on varaa ostaa [Håland] ja antaa halutunlainen alusta, kun on pelannut Dortmundissa… Ja neljä noista seuroista on [Englannissa].

– En usko, että maailmassa on olemassa urheilutoimenjohtajaa tai valmentajaa, joka sanoisi, ettei ole kiinnostunut. Se on kuin sanoisi, ”Onko olemassa Formula 1 -tallia, joka ei olisi kiinnostunut Lewis Hamiltonista?”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.