50 000 punnan pilkkahinnalla Dundee FC:stä Rangersiin siirtynyt Glen Kamara on pelannut Skotlannin suurseurassa nyt reilut kaksi vuotta ja on matkalla kohti pelaajauransa ensimmäistä mestaruutta. 25-vuotiaalla Huuhkajien keskikenttäpelaajalla on Rangersin kanssa sopimusta vielä kesään 2023 saakka, mutta Football Insiderille puhunut entinen Celticin ja West Hamin pelaaja Frank McAvennie uskoo Kamaran olevan pian matkalla Englannin Valioliigaan.

61-vuotiaan McAvennien mielestä Rangers voi olla valmis luopumaan kenestä tahansa pelaajastaan, jos vain hinta on oikea. Nimenomaan Kamarasta voi olla vaikea pystyä pitämään kiinni. Suomalaisesta kiinnostuneina seuroina on mainittu siirtohuhuissa ainakin Newcastle, Everton ja portugalilainen Benfica.

– Kaikella kunnioituksella Celticiä ja Rangersia kohtaan, mutta jos pääsee Valioliigaan, on tulevaisuus turvattu loppuiäksi rahamielessä. Jos Kamara menee Valioliigaan ja tekee nelivuotisen sopimuksen, hänen asiansa ovat hyvin, McAvennie totesi.

– Kuten (Rangersin valmentaja) Steven Gerrard on valitettavasti saanut huomata: kun joukkue voittaa pelejä, muut seurat kiinnostuvat pelaajistasi. Se on hyvä juttu. Se tarkoittaa, että tekee asioita oikein. Olen varma, että Steviekin näkee sen niin.

[readmore from=Kamara-Glen]

– En usko, että Gerrard seisoo Kamaran tiellä, jos poika saa ison tarjouksen. Kaikki ovat myytävänä. Hän ei kuitenkaan luovu Kamarasta, jos tarjous ei tyydytä Rangersia. Kamara ei siirry minnekään, ellei pöydällä oleva tarjous tyydytä sekä Kamaraa että Rangersia.

Kamara on pelannut tällä kaudella Rangersin avauksessa 20 ottelussa joukkueen 28 mahdollisesta sarjapelistä.