Real Madrid kaivoi vierasvoiton Mestarien liigan pudotuspelinsä avausosasta Atalantaa vastaan. 0-1 -lukemiin päättyneessä ottelussa puheenaiheeksi nousivat kortit, ennen muuta isäntien Remo Freulerille jo 17. minuutilla näytetty punainen.

Lue juttu pelistä täältä!

Real pelasi siis lopulta kokonaiset 75 minuuttia kenttäylivoimalla. Atalantan valmentaja Gian Piero Gasperini tiesi kohdanneensa Realin, jolta puuttui jopa yhdeksän avainpelaajaa, ja olleensa varsinkin nyt tilanteessa, jossa jättiläinen olisi ollut kaadettavissa. Ei siis ihme, että sveitsiläisen ulosajo tuli pelin jälkeisissä kommenteissa huomioitua.

– Olisimme ilmankin sitä saattaneet hävitä, mutta ainakin meille olisi annettu mahdollisuus pelata. Nyt jäljelle jää kitkerä maku siitä, että emme saaneet pelata ottelussa, jota olimme odottaneet, valmentaja sanoi Sky Italialle.

– Emme tiedä, miten pelissä olisi muuten käynyt, mutta nyt se pilattiin kokonaan liian ankaralla tuomiolla yhdestä tilanteesta.

Ottelun saksalainen erotuomari Tobias Stieler nosti punaisen, koska katsoi Freulerin rikkeen tapahtuneen selkeässä maalintekotilanteessa.

– Kun ajattelee ottelun koko kuvaa, ei 0-1 -tappio ole edes huono tulos. Harmi vain, ettemme saaneet pelata.

Real Madrid pääsee lähtemään ottelun toiseen, Madridissa 16. maaliskuuta pelattavaan peliin voiton lisäksi vierasmaalin turvin.