© Kuva: Getty Images

Benfica – Arsenal: Kaikki tiet vievät Roomaan

Eurooppa-liiga
Benfica – Arsenal
Torstai 18.02. klo 22:00

Koronarajoitukset iskevät europeleihin, vaikka ottelut sinällään pystytäänkin pelaamaan. Kansallisten matkustusrajoitusten vuoksi Benfican ja Arsenalin välinen avausottelu pelataan Roomassa ja toinen peli on siirretty Ateenaan. Molemmat joukkueet menettävät siis vähäisenkin kotiedun, mikä tyhjien katsomoiden myötä olisi ollut jäljellä.

Nämä järjestelyt iskevät kovaa varsinkin Benficaan, joka elää suuressa määrin hyvästä kotimenestyksestään. Benfica ei kärsinyt karsintalohkossaan tappioita ja pyssytti maaleja peräti kolmen osuman keskiarvolla. Kotimaan sarjassa mahdollisuudet mestaruuteen ovat menneet, joten päätähtäin on todennäköisesti Euroopan kentillä. Jorge Jesus pääsee valitsemaan lähes täydestä rosterista illan avauksen.

Mikel Artetalla ainoa varma poissaolija on jälleen Thomas Partey. Pierre-Emerick Aubameyangin sekä Kieran Tierneyn pelikunnot ovat vielä kysymysmerkkejä. Arsenalin lohkovaihe oli yhtä ilotulitusta, sillä joukkue selvitti kevyen lohkonsa ilman pistemenetyksiä ja tekaisi siinä sivussa 20 maalia. Haasteet ovat olleet päällä Valioliigassa, missä Artetan suojatit ovat päässeet vaivoin sarjataulukon puoleenväliin.

Lyö vetoa ottelusta:

Huolimatta alkulohkon ilotulituksesta kumpikaan joukkueista ei ole mikään overiruisku. Lisäksi kaksiosaisen pudotuspelin avausottelussa pelinkuva voi puolueettomalla kentällä olla hyvinkin varovainen molemmin puolin. Tällä taustalla vähämaalisuus on tämän ottelun kantava idea: vetosuositus Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,00.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.