Boom! Olivier Giroud teki jälleen häikäisevän saksipotkumaalin – Chelsea loistavista asetelmista Stamford Bridgelle

© Kuva: Getty Images

Valioliigajätti Chelsea petasi itselleen loistavat asetelmat kotiotteluunsa, kun se kukisti Atlético Madridin Mestarien liigan neljännesvälierien avausosaottelussa maalein 0-1.

Koronarajoitusten vuoksi poikkeuksellisesti Bukarestin Arena Naționalălla pelattu ottelu eteni Chelsean hallinnassa, mutta pitkään näytti siltä, että ottelu päättyy maalittomaan tasapeliin.

Chelsean Olivier Giroud oli asiasta kuitenkin eri mieltä. Ranskalaishyökkääjä otti joukkueensa reppuselkään toisen jakson puolivälin jälkeen, ja taituroi komean saksipotkumaalin.

Maalia tarkasteltiin pitkään VAR:lta, mutta Chelsean onneksi Giroudin häikäisevä osuma jäi voimaan.

Maali oli ranskalaishyökkääjälle jo kauden kuudes Mestarien liigassa. Lukema oikeuttaa maalipörssin jaettuun kakkossijaan.

Arena Naționalăn illassa ei enempää maaleja nähty, joten Chelsea lähtee loistavista asetelmista toiseen osaotteluun, joka pelataan Stamford Bridgellä 17. maaliskuuta.

Illan toisessa Mestarien liigan neljännesvälieräottelussa Bayern München käytännössä sinetöi jatkopaikkansa, kun se murskasi Lazion Stadio Olimpicolla peräti maalein 4-1.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.