FC Lahti tiedotti maanantai-iltana kotisivuillaan purkaneensa sopimuksen ja kolumbialaishyökkääjä Eliécer Espinosan kanssa hyvässä yhteisymmärryksessä. Espinosan visiitti Lahteen jäi hyvin lyhyeksi, sillä hän siirtyi seuraan vain pari viikkoa aikaisemmin.

Espinosan ja Lahden välisessä sopimuksessa oli purkupykälä, ja molemmat osapuolet näkivät sopimuksen purkamisen parhaaksi ratkaisuksi. Kolumbialainen pelasi FC Lahden paidassa yhdessä Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa ja yhdessä harjoitusottelussa.

– FC Lahti kiittää Eliécer Espinosaa ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää ja Jumalan siunausta tulevaisuuteen, tiedotteessa todetaan.

FC Lahti

@FCLahti1996
FC Lahti ja kolumbialaishyökkääjä Eliécer Espinosa ovat purkaneet pelaajasopimuksen hyvässä yhteisymmärryksessä.

fclahti.fi/uutiset/2021/0…

#FCLahti #Veikkausliiga

Viimeiset kaksi kautta TPS:ssä pelanneen Espinosan alkuperäinen sopimus oli yksivuotinen, ja siinä oli optio vuoden jatkosta. Purkupykälää päätettiin kuitenkin hyödyntää jo kauan ennen Veikkausliigan kauden alkua.

– Tulin Suomeen HJK:in ja siirryin sieltä Turkuun. Jumalalle kiitos, että pääsin FC Lahteen. Tervetuloa kaikki stadionille katsomaan pelejä, tulen antamaan kaikkeni kentällä, Espinosa hehkutti helmikuun alussa.