FC Inter jatkoi puhdasta peliä IFK Mariehamnin kustannuksella: ”Ryhmämme on tottunut suoriutumaan kaikissa olosuhteissa”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter kaatoi IFK Mariehamnin perjantain ainoassa Suomen Cup -ottelussa lukemin 2-0, Timo Furuholmin ja Aleksi Paanasen maaleilla. Samoin luvuin avauspelissään Hongan voittaneen turkulaisryhmän otteissa ei valmentaja José Riveiron mukaan suurempaa moitittavaa ollut.

– Ottelun alku oli selkeästi Interin. Ensimmäisen 20-25 minuutin osalta minusta kaikki tuntui onnistuvan oikein hyvin. Maalin jälkeen IFK:n oli tietysti otettava enemmän riskejä ja he pääsivät vähän enemmän meidän puoliskollemme, mutta se oli ehkä enemmän omista virheistämme johtuvaa, espanjalainen sanaili seuran sivustolla.

Edellisessä ottelussa torjunut Henrik Moisander oli nyt kokoonpanosta sivussa, ja torjuntavastuun kantoi Aati Marttinen. Myös muita poissaoloja ja kokoonpanomuutoksia isäntien riveissä riitti.

– Ryhmämme on tottunut suoriutumaan kaikissa olosuhteissa. Totta kai haluamme kaikki pelaajat mukaan harjoituksiin ja otteluihin, mutta emme mieti sitä. Pelaamme yksinkertaisesti niillä, joiden uskomme olevan paremmassa vireessä.

Inter pelaa lohkovaiheen viimeisen ottelunsa perjantaina 19. helmikuuta Hakaa vastaan. Valkeakoskelaisten ja Hongan keskinäinen kohtaaminen (13.helmikuuta kello 15) ratkaisee sen, millainen panos Haka-Inter -otteluun lopulta jää.

Suomen Cupin lohkovoittajat etenevät suoraan puolivälieriin, kakkoset pelaavat neljännesvälierät.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!