Hämmentävä paljastus: Diego Maradona kertoi ystävälleen 100 miljoonasta dollarista – rahojen sijainnista ”ei mitään tietoa”

© Kuva: Getty Images

Diego Maradonan läheiseen ystäväpiiriin lukeutunut Mariano Israelit on tehnyt hämmästyttävän paljastuksen argentiinalaislegendan omaisuudesta.

Israelitin mukaan Maradona kertoi hänelle 100 miljoonasta dollarista, jota kukaan ei ole kyennyt löytämään. Israelit kommentoi myös edesmenneen huippupelaajan elinoloja ja lääkitystä, jotka eivät olleet tarpeeksi korkealla tasolla hänen varakkuudestaan huolimatta.

– He tiesivät, että hänellä oli ongelmia sydämen kanssa, eikä häntä lääkitty, Israelit kertoi Teleshow’n haastattelussa espanjalaislehti Marcan mukaan.

– Kun tulimme takaisin reissulta Meksikosta, hän sanoi minulle: ”Et tiedä, miten aion palautua Dubain jälkeen. Minulla on yli 100 miljoonaa dollaria”.

– Niin Diego minulle sanoi, jonka jälkeen vastasin hänelle: ”Olet kuningas ja sinun on elettävä niin kuin ansaitset elää.”

Israelitin mukaan kukaan ei tiedä, missä Maradonan rahat ovat tällä hetkellä. Lienee myös täysin mahdollista, että hän ehti käyttämään ne itse viimeisten päiviensä aikana.

– Hänen viimeiset asuntonsa eivät olleet hyväkuntoisia. Niissä oli vuotoja, eikä niistä löytynyt edes lämmitystä tai ilmastointia, Israelit jatkoi.

– Ja me puhumme kaverista, jolla oli käytössään tämä 100 miljoonaa dollaria, jonka sijainnista kellään ei ole mitään tietoa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.