Antonio Cassano uskoo Juventuksen epäonnistuneen suunnitelmassaan Cristiano Ronaldon kanssa. Italian entinen maajoukkuehyökkääjä näkee 36-vuotiaan portugalilaistähden ajan seurassa tähän mennessä pettymyksenä.

Ronaldo siirtyi Juventukseen kesällä 2018 120 euron siirtokorvauksella Real Madridista. Hyökkääjä on voittanut toistaiseksi kahdesti Serie A:n seurassa.

Cassano uskoo ettei Ronaldo istu seuran nykyisen päävalmentajan Andrea Pirlon suunnitelmiin.

– Hänellä on vielä vuosi lisää sopimustaan jäljellä. Juventus hankki hänet voittaakseen Mestarien liigan, mutta heidän tuloksensa ovat olleet hänen saavuttuaan heikoimpia, Cassano kritisoi lehdistölle.

– He olisivat voittaneet mestaruuksia ilman häntäkin. Tämä oli väärä projekti.

– Ronaldolla ei ole mitään tekemistä Pirlon ideoiden kanssa. Hän jatkaa maalintekoa, koska hän pystyy siihen vaikka istualteen.

– Andrea haluaa rakentaa peliä alhaalta ja hän (Ronaldo) prässätä korkealta. Ronaldo haluaa ratkaista otteluita, mutta hän ei juurikaan osallistu peliin. Jos he eivät voita Mestarien liigaa, uskon hänen epäonnistuneen.

Ronaldo on tehnyt tällä kaudella 17 otteluun 18 maalia Serie A:ssa. Juventus on sarjassa kolmantena kahdeksan pistettä sarjakärki Internazionalea perässä.

38-vuotias Cassano päätti uransa vuonna 2017. Hyökkääjä voitti itse Serie A:n kaudella 2010-11 AC Milanin väreissä.